Nyt år, livet, lockdown och halvvejs i graviditeten

Pärlvit halskæde - min nya yndlings ..

Rigtig godt nytår ni!

Jag håber at I er kommet godt och säkert ind i det nya år Det är vi..
Jag har i skrivende stund lite Emilie-tid. C og Isolde är på legepladser och Saxo är i Dragør med en ven. Jag har smækket benene op, sat lite god musik på, chokolade i skålen vid sidan av mig och computeren på maven - det trængte jag till:)

I momentket forsøger vi - ligesom alle jer andre, at balancere hjemmeskoling, hjemmepasning och hjemmearbejde. Nogle dagar har vi helt styr på det och andra dagar, inte så mycket.
Män överordnet set synes jag det går okej. Det är lätt nok att ha den 7 årige hemma, han är godt optaget av sin online-skole och så har vi också haft en del legeaftaler till ham. Jojo och lite eller en del skärm-tid kommer vi inte udenom heller.r.
Men jag synes jag kan mærke på Isolde 3,5 år vid hun börjar på mangle lidt inputs nu..
Nu må vi se vad de säger på det nästa pressemøde. Måske kommer hun i börnehave i nästa uge. Eller kanske venter vi ytterligare.

Jag har det sådan lite i alt det her, at lige meget hvor træt jeg kan være af det, forsøger jeg så godt jeg kan at nyde det och jeg synes det går ok, nu man ved at det blot er for en period. Det är godt för min samvittighed vid användning så mycket tid med mine barn och i det her kolde, regnfulde januari-vejr synes jag faktiskt också det är helt fint inte att skulle ud av døren klokken 8 varje morgon.
Hur har jag det med det 

Och hvad ellers Jag är över halvvejs i min graviditet nu! Så dejligt at være nået hertil, nu man er den lidt utålmodige typ, der inte behövis älskar at være gravid. Baby sparker varje dag och lader mig vide at den der. Det är vældig betryggende. Jag har inte skyggen av kvalme eller opkast längre, hurra for det! Egentlig har jag ingen gener, men det är jo också den goda perioden, som man säger. 2. trimester.
Maven begynder också at kunne ses nu. Dog er det gået langsomt denne gang, selvom det er tredje gang. Måske er det fordi at jag jo fik syet mine mavemuskler tillsammans ved operation for halvandet år sedan. Det hela føles extra stramt och spiser jeg bare end én portion, vilken jeg aaaltid gör, haha, så kan jag närmast inte trække vejret, känsla jag. Helt stakåndet och utrolig oppustet. Så har jag nu också haft det i mina andra graviditeter, särskilt omkring uge 25 med Isolde husker jag. Och så gik det faktiskt lite över igen tættere på termin. Jeg är ærligt lite spændt på / nervøs över hur ukomfortabel jag blir, när baby vokser ytterligare.
Men det må jeg tage med. Maven vill ge sig och baby vil vokse som den ska - också på trods av sammansatt mavemuskler, hehe. Der er rigtig mange der bekymret har spurgt till det faktiskt - och jag kan kun sige at JA du kan sagtens bli gravid och bære et barn efter en maveplastik. Det enda där blir påverkat är det kosmetiska resultatet. Altså maven vil jo ge sig igen och där är en chans för delte mavemuskler igen igen. Och det är det absolut senaste der fylder i min tankfartyg. Jeg kunde inte være bare ligeglad med et eventuelt förstöra resultatet och ta det hela med, så længe jeg kan gro en sund och rask baby til os. Jeg er dybt taknemmelig & lt; 3

Det är min sidste graviditet det her och jeg säger till mig själv at jeg skal nyde det, men jeg nyder det inte ubetinget. Jeg nyder at mærke liv, selvom det också er liiiidt freaky, jeg synes det er hyggeligt og jeg elsker når mine barn lægger hånden på min mave og mærker med. De glæder sig gör de og det er jo bare så fantastisk at føle den kærlighed de redan har till det lille liv. Isolde leger varje dag vid hun har en baby inde i maven. "Det är en pige och hun hedder Hafa", säger hun. Haha. Og Saxo er bare stolt over at han skal være storebror til to - ligesom en dreng fra skolen, der också har to mindre søskende. Det är åbenbart lite sejt.

En annan grund till at jag kke nyder det ubetinget är mit sind. Det driller mig altså lite. Det har det gjort i alla mina graviditeter och först när jag har født har det följt som sig själv igen. Jeg tænker det är hormonerne. Det må det vara. For jeg er ellers helt rolig och har ingen katastrofetanker om hverken babys ve og vel i maven, fødsel, tiden med et spædbarn eller tanken om 3 barn.

Men jeg er extra sårbar. Det är mycket helt vid gaffeltruck, men det føles som ett nervsystem där jag är betydligt högre beredskab slut normalt. Jag reagerer kraftigere på ting end jag normalt ville göra.
Min ångest, ångest för angsten, där alltid är med mig, blir extra udfordret och den säkerhetsadfærd jag normalt använder till att handtere min ångest självom säkerhetsadfærd inte är vägen främ, jag vet blir øget. Føler jeg skal ha flere ting med mig rundt för at være tryg, blir angst over de mærkeligste ting, som jeg så udemærket godt ved er helt irrationelt.lt.  Det är en liten smule OCD agtigt - tror jag. Og husk at OCD er så meget andet end hyppig håndvask og bakterie-forskrækkelse - noget jeg inte lider af.
Det er vældig generende at kunne se alting helt klart, at kunne fortælle sig selv at der er IKKE fare på færde - men at kroppen så alligevel inte forstår det och helt automatisk reagerer som om, der står en løve foran en. Suk.
Men jeg arbetar med mig selv, udfordrer mig selv - samtidigt med at jeg forsøger også at være mild og blid ved mig selv - og overbærende også. Som sagt har jag testat det under alla mine graviditeter och jag har också mærket, at det helt naturligt forsvandt efter fødslen. Så jag är fortrøstningsfuld. Det är kanske bara med lod i graviditeten altså. Er der mon nogen der kan nikke genkendende til at nervesystemet simpelthen blir extra påverkat av hormonerne I så fald er I inte alene & lt; 33

Arbejdsmæssigt är der knald på lige nu. Och det är fedt! December var för vild och januari är hittills också helt galet. Så jag kan verkligen inte bede om mer. Jag er bare så glad och taknemmelig för at det løber rundt som det gør.

I slutningen av måneden kan jag presentera jer för en rad helt nya fantastiska halskæder och armbånd. De er så smukke och jeg glæder mig till at vise jer det hele.

Hennes I januari kører vi på med et lilleudsalg resten av januari. Tingene ryger ret snabbt, så ind och se om der är något för jer.
Och har jag satt våra nyaperlehalskæder? Jag synes själv de är så superfin och jag har min perlekæde på varje evig enda dag.

Med önskar om en dejlig tirsdag!
Hilsen Emilie

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods