Et blog-farvel

Hej till jer der har hittat vejen herind & lt; 3

Jag håber Jag har det bra och har kommit fint genom Corona. Det är vi! Sikke en underlig tid det har varit och håll på hur føles det fantastiskt, vid DK nu igen är till at kende. Och så er det sommer!. Det kan jag slet inte få armene ned över. Det är SÅ godt. Livet är dejligt:: )

Min blogg är, som jag kanske har satt, lukket och slukket och jag tänker inte på det kommer som världens största överskådning för jer, jag och med att jag inte har varit aktivt verkligen länge.

Jag har ville skriva och farvel-indlæg i 1000 år, men tiden har inte varit där och min tankbil och ord har inte ville ned på skrift. Men nu synes jag at det var tid, och så gik det op for mig, at jeg jo faktiskt har et blog-modul her på min webshop. Så varför inte använda den. För ja, jag vill egentlig gerne sætte lite ord på det hela - både för mig själv, men också till de af jer der har fulgt med genom tiden. Det är trods alt blivit till en hel del år med emiliblog.

Så hvorfor och blogg-farvel 

Det helt korta svaret är, att jag i bund och grund har mistet lysten till at dele ud på den sätt jag ellers alltid har nydt.
Jag har alla dagar blogg för min egen fornøjelses skyld - och eftersom jag inte har kan lade være. Jag har nydt at dele ud af mig selv, mine tanker, mit familieliv. Hvem är vi, hur gör vi tingene. Jag har flittigt læst med på andra bloggar också och har jag det hela taget följt mig vældig inspirerat av mediet. Men sådan har jag det inte längre.

At dele ud af sig selv og sin family and children der blir ældre:

Og særligt de sidste to års tid er der sket rigtig meget med mig. Så är det jo, man blir ældre, utveckler sig, ændrer sig. Måske er jag blivit bara privat.

Mine barn blir också ældre och det har uden tvivl också haft något vid sige i forhold till min beslut om at lukke. Sax blev 6 år i januari. Han är stor nu och går i skole! och ud över kanske et par bilder her och der på instagram, kommer jag inte till at dele mere af ham.. 

For självom I ved, at alt der nogensinde är skriven och vist på min blogg om min familj har varit kærligt, så har det för mig, jag takt med at de, mina barn, har blivit större, följer bara och bara forkert at har en blogg med 10.000 bilder och ord om mig och dem liggande. Og omvendt ville jag aldrig kunde skriva om annat. Bloggen har alltid haft och personligen omdrejningspunkt och varit fyldt med dét som har fyllt för mig.

Så det är dét der har fyldt mest i förhållanden till at lukke. Min lyst till at dele, som är forsvundet, tanker om mina barn och deras ret till privatliv, nu hur de har nået en vis alder.

Men också den professionelle del af det at leve af at være "influencer", og hvad der hører med, har jeg haft det mycket med, rigtig længe.

At have en blogg som levebrød:

Jag startade som kommerciel blogger da jag i 2015 var färdig med min barsel och färdiggjorde min utbildning. Bloggen tillod mig at jeg kunne have et yderst fleksibelt arbejdsliv. Og den fleksibilitet har betydelse sådan ca alt för mig och med familieliv. Jag är meget taknemmelig för, at det har kunde løbe runt på den sätt i dessa år.

Det har varit någon virkelig fede, lærerige och givende år.

Men måden som det har under året runt ekonomiskt på, de betalte samarbetare - dem har jag, för att vara helt helt ærlig, haft det blandet med, och særligt de senaste par år, hur det också har varit till mindre och mindre.

Jag vil gerne understrege, at jeg aldrig har lavet noget jeg inte har kunne stå inde för. Jag har till gengæld lavet en hel del, som jag inte följer 100 var mig. Noget jeg inte nödvändvis alltid har kunne mærke, før kampagnen var ude. 

Ett exempel kan vara et produkt - det kan vara en makeup-fjerner. Den fungerede och gjorde vad den lovede, och jag ville mene hvert och ord jag skrev om den var, men när alt kom till alt och meddelade var slampa, ville jag gå tillbaka till att ta bort min makeup med den mandelolie, som jag har brugt de sidste mange år.

Och det är jo uskyldigt nok, för igen, produkten var jo vitterligt fint. Men det var bare inte mig, inte Emilie. Og det har sommetider följer som om, at jeg med tiden har övertrådt några grænser i förhållanden till min egen integritet.

Det är inte eftersom at jag är emot reklamer, det är jag på ingen sätt och jag kan sagtens hitta inspiration i andres annoncer, ligesom at jag säkert också kommer att komma till att markera ting med "reklam" på min instagram i fremtiden. Jeg ved bare nu, på reklamer är något som jag ska lave 100 av lyst, och inte något min ankomst på någon sätt ska baseres på. 
Jag vill helt enkelt kunna vara MIG när jag är online.
Derudover vil jeg dele när jeg har lyst och inte fordi jag ska opretholde læsertal, jeg vil lave swipe-op på Instagram när jag känsla för det - och inte eftersom det är en del av mitt kort och jag kommer att gå så långt jag har lyst uden at lave berättelser och inlägg - och har det helt fint med dét - precis som jag har gjort det, det senaste halve års tid.
Det har varit så befriende för mig och har följt så riktigt i maven.

Det føles godt officielt at afslutte detta kapitel af mit liv och samtidigt har det självklart också varit angstprovokerende. Mest i starten. Nu är der alligevel gået ret lång tid sedan beslutningen blev truffet och jag är helt säker på, att det är det riktiga drag för mig. Selvom det självklart är många ting jag vinker farvel till.
At have arbejdet med bloggen professionelt har betydet frihed och fleksibilitet, som jag alla dagar har varit helt utrolig taknemmelig för.
Det har betydelse många gode upplevelser och ett fantastiskt nätverk av skönne damer, som jag känner mig så över.

Det har också betydd en massa ... "goder" i mangel af bedre ord, men jag tror jag förstår. En følelse af at være "e"viktig "-en evig fuld indbakke, med mennesker der vil en. Rigtig mange gratis upplevelser, hotell, restaurang, rejser, ting och sager.
Jep - en masse materiell goder. Og jo, det har da varit dejligt. Och många av de ting, har helt bestämt har givet en kortvarig lykkefølelse..

Men med tiden som sagt har detta varit længe undervejs också en åbenbaring. En følelse af at vide vad der for mig er vigtigst i i livet..
Det nære och det enkla. Og inte en fyldt indbakke, ikke fremmede mennesker, der vil en. Ikke överflöd i form av gaver eller annat.
Til sidst nåede jeg jo faktiskt till et punkt, där det at få en pakke med en gav ind af døren på ingen sätt var något jag værdsatte. Mine pakker kunde stå uåbnede i dagar. Och sådan synes jag egentligen inte det bör vara.

Vad så nu Nirrimis ...

Nirrimis, mine ravkæder til børn och voksne, som jag har tagit godt imod, har varit med liten skub till at lukke bloggen endeligt. Så det är jeg rigtig glad för at jag kastede mig ud i, i efteråret sidste år.

Det är inte fordi at det jag har skabt her er banebrydende eller ekstraordinært. Det är en liten företag med mig som enda medarbejder. Men det løber sgu rundt og har gjort det från nästan dag. 1. Og dét er jeg stolt af. Det är ett arbete jag helt själv har skabt, och där ger mig smør på brødet, uden at jag själv, eller min familj är i fokus och ett arbete hur jag är min egen kock och hur jag fortsätter att kunna beholde det fleksible arbejdsliv, der giver mig kæmpe livskvalitet.

Nirrimis har verkligen gett mig inspirationen tillbaka, och har på alla sätt varit och är och vildt sjovt projekt. Jag andra inte om Nirrimis är henne om et år - jag håber det da, men jag och för sig är det inte det tidigare. Det yngre är den fölelse det har givet mig. Det har givet mig något mod, något kraft och mega mycket blod på tanden.
Det her med at sidde på den andra sidan av bordet - designe, kreere, bestemme, være hende der sætter influencer-samarbejder i gang, tage ud till potentielle forhandlere och præsentere, snakke med agenter i udlandet, yde en god kundservice. Det är helt vildt fedt, synes jag.

Jag har i den grad kommit på arbetet och ville önske vid døgnet hade flera timer. Män är ok. Det passer fint i vårt liv nu.

Saxo går i skole varje dag och synes det är toppen. Isolde startade i institutionen efter Corona-låsning. På en väg nuede hun aldrig vid start sådan rigtigt inden. Der var lång inköpning, så sygdom, jul, mer inköpning, bara sygdom och så corona. Men efter Corona hoppede hun direkt ind i börnehavelivet och har elsket det från dag 1. Som i at hun går runt herhjemme og flere gange säger at hun glæder sig SÅ meget til at komma i börnehave. Skit, haha. Men det er jo vildt fantastisk. Jag är bare så glad för, vid hun er så glad för det.

Jag føler lite at verden är åben. Og at jeg er. Åben for business - så tøv ikke med at skrive til mig, om vi ska dricka en kopia och ta en snak.

Jag tror jag fik sagt det jag ville sige! TUSIND tak för jeres engagemang genom åren. Det har verkligen varit en sand fornøjelse & lt; 3


Og ps: Her kommer en rabatkode jaja, lite blogger vil der nog alltid være i mig; )
Brug koden EMILI20 och få 20 rabatter på hela din ordre här. Jeg lader koden køre frem til på søndag d. 31 maj! & lt; 3 KRAM och alternativ en gang tak för stöd. 

 

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal 0,00 kr
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods